Du Är Nu Inbokad!

Du Är Nu Inbokad!
Jag har skickat ett e-postmeddelande som bekräftar datum / tid. Lägg till detta i din kalender nu.
Jag personligen ringer dig via telefon vid den tidpunkt du valt.
Om du är mer än fem minuter försenad kommer samtalet att avbokas och du kommer inte att kunna boka om.
Se till att du befinner dig i ett tyst rum, inga flygplatser, inga samtal under körning etc.

Jag ser fram emot att hjälpa dig & ditt företag att expandera!

-Anton

När Plåtgubben skulle börja med försäljning på internet ville vi nå ut till alla som behöver våra produkter. Vi hittade Anton på Linkedin där vi följde Hakansson Websites. Anton hade definitivt det vi sökte och vi tog kontakt med honom för ett möte. Vi tyckte om Anton direkt och anlitade Hakansson Websites för att marknadsföra vår hemsida. Efter bara fyra dagars kampanj fick vi in en beställning via telefon och inom en vecka hade vi den första ordern via hemsidan och 15 nya kunder. Anton är mycket proffsig, engagerad och hängiven. Han är alltid positiv och glad och vi har ett mycket bra samarbete. Med hjälp av Hakansson websites har vi lyckats nå kunder över hela Sverige mycket bättre och snabbare än vi trodde. Vi är så glada och tacksamma för att Anton verkligen gör allt för att vi ska lyckas!

- Marika & Martin Wallinplåtgubben.se

Anton hjälpte mitt företag med att synas på Facebook. Det gav genast en effekt med betydligt fler förfrågningar och affärer i de områdena av bygg som vi valde att marknadsföra från början. Skönast var att allting bara fungerade och att jag inte behövde engagera mig allt för mycket i marknadsföringen utan det skötte Anton som det proffset han är.

-Dennis JacobsenJacobsen Bygg & interiör AB

Tack Anton för din professionella insats! En seriös entreprenör hjälper en annan entreprenör att bli seriös redan från början. Som vi sa tidigare. Små steg varje dag i rätt riktning ger en långsiktig framgång. Ser fram emot vad mer vi kan åstadkomma framöver!

- Johan HagmanBoflex

Anton har hjälpt oss på ett fantastiskt sätt. Om man slår ihop alla förfrågningar så är det betydligt mer än 15 miljoner kronor, samt tusentals besökare till vår hemsida.

-Tomas Kovenda