SPARA PENGAR OCH TID – MARKNADSFÖRING SOM FUNGERAR

Hej, Anton Håkansson här!

Jag och mitt team har hjälpt massvis med byggföretag att snabbt öka antalet besökare till deras hemsida, effekten har blivit mer förfrågningar & bättre försäljning.

En del av det framgångsrika konceptet är den långa erfarenheten ifrån marknadsföring + byggsektorn = resultat.

Så medan andra företag verkar inom alla branscher, fokuserar vi endast på byggföretag.

Detta ger oss en konkurrensfördel och våra kunder älskar det!

VILKA ÄR VI?

Jag och mitt team har hjälpt massvis med byggföretag att snabbt öka antalet besökare till deras hemsida. Effekten har blivit mer förfrågningar & bättre försäljning.

VILKA HJÄLPER VI?

Vi hjälper alla företag som verkar inom byggsektorn. Några exempel är bygg – VVS – El – Plåt, och även företag som säljer byggprodukter online.

VART I SVERIGE FINNS VI TILLGÄNGLIGA?

Goda nyheter! Vi hjälper alla som bor i vårt vackra avlånga land. Det spelar ingen roll vart exakt du bor, finns du i Sverige är du varmt välkommen att kontakta oss.

HUR FUNGERAR DETTA?

Klicka dig vidare på knappen ”jag vill ta mitt företag till nya höjder” för att se om du är kvalificerad att ansöka om en plats hos oss.

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV VÅRA TJÄNSTER?

Vi gillar när våra nuvarande och tidigare kunder beskriver oss, scrolla därför lite längre ner på sidan och läs vad de tycker om våra tjänster.

HUR KONTAKTAR DU OSS?

Klicka dig vidare på knappen ”jag vill ta mitt företag till nya höjder” för att komma i kontakt med oss.

När Plåtgubben skulle börja med försäljning på internet ville vi nå ut till alla som behöver våra produkter. Vi hittade Anton på Linkedin där vi följde Hakansson Websites. Anton hade definitivt det vi sökte och vi tog kontakt med honom för ett möte. Vi tyckte om Anton direkt och anlitade Hakansson Websites för att marknadsföra vår hemsida. Efter bara fyra dagars kampanj fick vi in en beställning via telefon och inom en vecka hade vi den första ordern via hemsidan och 15 nya kunder. Anton är mycket proffsig, engagerad och hängiven. Han är alltid positiv och glad och vi har ett mycket bra samarbete. Med hjälp av Hakansson websites har vi lyckats nå kunder över hela Sverige mycket bättre och snabbare än vi trodde. Vi är så glada och tacksamma för att Anton verkligen gör allt för att vi ska lyckas!

- Marika & Martin Wallinplåtgubben.se

Anton hjälpte mitt företag med att synas på Facebook. Det gav genast en effekt med betydligt fler förfrågningar och affärer i de områdena av bygg som vi valde att marknadsföra från början. Skönast var att allting bara fungerade och att jag inte behövde engagera mig allt för mycket i marknadsföringen utan det skötte Anton som det proffset han är.

-Dennis JacobsenJacobsen Bygg & interiör AB

Tack Anton för din professionella insats! En seriös entreprenör hjälper en annan entreprenör att bli seriös redan från början. Som vi sa tidigare. Små steg varje dag i rätt riktning ger en långsiktig framgång. Ser fram emot vad mer vi kan åstadkomma framöver!

- Johan HagmanBoflex

Anton har hjälpt oss på ett fantastiskt sätt. Om man slår ihop alla förfrågningar så är det betydligt mer än 15 miljoner kronor, samt tusentals besökare till vår hemsida.

-Tomas Kovenda